Hoe werkt het?

Wij helpen je met een weekmenu dat 100% aansluit bij jouw persoonlijke eetwensen en doelen. Wij leveren een maaltijdbox met verse biologische ingrediënten en recepten bij je thuis.

hoe het werkt icon

Kies het aantal personen undefined gerechten

Vertel ons of je een maaltijdbox voor 1, 2, 3 of 4 personen wilt ontvangen. En of je kiest voor een lidmaatschap van 3 of 4 gerechten per week. Wil je voor de hele week avond-, lunch- of ontbijtgerechten toevoegen? Het kan allemaal.

hoe het werkt icon

Jouw eetwensen

Waar ga jij voor? Van variatie tot vegetarisch en van koolhydraatbewust tot vegan; keuze uit 10 menu’s en 25 recepten. Ga je voor 30 minuten of voor ‘lekker snel’? We informeren je per gerecht over de allergenen, calorieen, nutriscore, CO2 en nog meer. Maak jouw maaltijdbox 100% persoonlijk.

hoe het werkt icon

Vul je box aan

Na het afronden van je 1e bestelling krijg je in je account toegang tot onze bio webwinkel met 1.000 biologische producten. Maak het jezelf supergemakkelijk en bestel gelijk je wekelijkse boodschappen bij je box.

hoe het werkt icon

Ontvang je maaltijdbox

Kies voor thuisbezorgen of afhalen op een dag van jouw keuze. Even geen box nodig? Geen probleem, je kan wekelijks zelf gemakkelijk pauzeren.

hoe het werkt icon

Aan tafel!

Kook met de superverse biologische ingrediënten de allerlekkerste maaltijden. Eenvoudig met de online of papieren receptkaarten.

4

Redenen om Ekomenu te kiezen

reden icon

Lekkerste recepten

Gecreëerd door onze bekende chef’s Marjolein en Frank, samen met het diëtistenteam. Met de meeste groenten, tot in de puntjes samengesteld en gecontroleerd op voedingswaarden en ultieme smaak.

reden icon

Voor hetzelfde geld eet je 100% biologisch

Ekomenu draagt als enige maaltijdbox het officiële Eko-winkelkeurmerk. De producten in onze boxen zijn 100% biologisch en komen rechtstreeks van onze eigen boeren.

reden icon

100% Persoonlijk

Nergens kan je zo op maat je box samenstellen als bij Ekomenu. Ekomenu biedt jou de meeste keuzeopties.

reden icon

Inzicht in de foodprint van jouw bestelling

Wat je eet heeft een grote impact op je eigen gezondheid, maar ook op de gezondheid van onze planeet. Daarom vind je in je account jouw persoonlijke Groente, Vitaliteit, CO2eq en Water foodprint. Wij helpen je om future-proof te eten. Zodat jij en jouw gezin alleen maar hoeven te genieten.

Eet je met ons mee?

Bestel nu jouw maaltijden en ontdek je foodprint met Mijn Persoonlijk Menu.