Zuurkoolroerbak met gebakken aardappelblokjes x

0 g groente

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 500 g Zuurkool Herkomst: Kramer
  • 1 st Rode paprika Herkomst: Frank de Koning
  • 200 g Runderreepjes Herkomst: Future Food Group
  • 10 g Peterselie Herkomst: Herbio
  • 100 ml Crème fraîche Herkomst: Weerribben Zuivel
Zelf toevoegen
  • 3 el Olijfolie
  • snufje Zout en peper
  • 0.5 tl Paprikapoeder
  • 0.5 tl Citroen-kerriepoeder

Bereiding (20 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Was de rode paprika, haal de zaadlijsten eruit en snijd in kleine blokjes.
  2. Laat de zuurkool goed uitlekken.
  3. Was ondertussen de peterselie, laat uitlekken en hak grof.
  4. Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie en bak de aardappelblokjes met het paprikapoeder en kerriepoeder in 10 minuten en bruin.
  5. Verhit ondertussen een wok met de helft van de olijfolie en bak de paprikablokjes 4 minuten. Voeg de runderreepjes toe en bak 2 minuten op hoog vuur mee.
  6. Voeg de zuurkool, de crème fraîche en de bladpeterselie toe aan de gebakken runderreepjes. Verwarm goed door en breng op smaak met zout en peper.
TIP
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price
vegetablecounter
Groente -100%
vita-score
Vitaliteit
co2-reduction-score
CO2 eq
water-reduction-score
Water
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd

Voedingswaarden

Per portie
Allergenen informatie

Vergelijkbare recepten