Zelfgemaakte groentesoep met stukjes pasta

560 kcal
150 g groente

Een kom zelfgemaakte groentesoep is de perfecte, voedzame lunch. Lekker warm, vol verse groenten en boordevol smaak!

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 300 g Seizoensgroenten Herkomst: De Eerste
  • 50 g Lasagne Herkomst: La Bio Idea
  • 200 g Desembrood meerzaden Herkomst: Vanmenno
  • 20 g Vegan margarine Herkomst: Your Organic Nature
Zelf toevoegen
  • 400 ml Bouillon
  • 1 el Olijfolie
  • snufje Zout en peper

Bereiding (20 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Bereid de bouillon. Kies groenten van het seizoen (uit het groentepakket) die lekker zijn om een soep van te maken. Was de groenten en snijd klein.
  2. Verhit olie in een soeppan en bak de groenten kort aan. Schenk de bouillon erbij. Breek de lasagne bladen in kleine stukjes en voeg het toe aan de soep. Kook de soep afgedekt ongeveer 15 minuten, totdat de pasta al dente is. Roer regelmatig en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verwarm ondertussen per persoon twee sneetjes brood in een broodrooster. Besmeer de sneetjes met margarine en serveer ze bij de soep.
TIP
Je kunt ook broodcroutons maken door een deel van het brood in stukjes snijden en deze te bakken in een pan.
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price -34%
vegetablecounter
Groente + 19%
vita-score
Vitaliteit + 33%
co2-reduction-score
CO2 eq -81%
water-reduction-score
Water -61%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Vegan

Voedingswaarden

Per portie
Energie560 kcal
Koolhydraten69 g
Suiker4 g
Vet23 g
Verzadigd vet5 g
Eiwit15 g
Vezels11 g
Zout1.1 g
Allergenen informatie
Sesamzaad
Tarwe
Gluten
nutriscore-A

Vergelijkbare recepten