Supersnelle tagliatelle met radijsjes spinazie en cottage cheese
3,8
657 kcal
260 g groente
Vandaag een super-easy recept op het menu. Makkelijk, herkenbaar en ontzettend lekker! Cottage cheese zorgt vandaag voor de smeuiïgheid en dat kan even wennen zijn. Maar we beloven: het wordt heel erg lekker. Je kunt ook de cottage cheese met een staafmixer glad maken, dan heb je minder dat "balletjes gevoel".

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 1 st Ui Herkomst: TVA Organics
- 1 st Knoflookteen Herkomst: Irjimpa SL Demeter
- 200 g Wild wonder tomaatjes Herkomst: De Koning
- 200 g Spinazie Herkomst: Oegema
- 0.5 bosje Radijs Herkomst: Be-leaf
- 250 g Verse tagliatelle Herkomst: Bioverde
- 150 g Cottage cheese Herkomst: zuger
- 2 el Olijfolie
- 1 tl Italiaanse kruiden of tijm
- snufje Zout en peper
Bereiding (25 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Pel en snipper de ui en knoflook. Was de spinazie grondig, laat goed uitlekken en snijd klein. Halveer de tomaatjes. Was de radijzen en snijd in plakjes.
- Verhit olie in een ruime bakpan en fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de tomaatjes en radijzen toe en bak nog eens 2 minuten mee. Doe de spinazie erbij, laat slinken en breng op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden of tijm.
- Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook en kook de verse tagliatelle in 3-4 minuten gaar. Giet daarna het water af. Schep de cottage cheese en groenten door de pasta en besprenkel met olijfolie extra vierge.
TIP
Je kunt ook een frisse salade maken van de radijsjes, tomaat en spinazie. Lekker met olijfolie extra vierge en balsamicoazijn. 3,8
Meet hoe goed je eet
True price -31%
Groente + 106%
Vitaliteit + 27%
CO2 eq -58%
Water -85%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Vegetarisch, Lekker snel, Eiwitrijk, 9 maanden, Variatie, Gezin
Voedingswaarden
Per portieEnergie657 kcal
Koolhydraten80 g
Suiker10 g
Vet23 g
Verzadigd vet6 g
Eiwit28 g
Vezels8 g
Zout1 g
Allergenen informatie
Melk
Tarwe
Gluten
Ei
Lactose


