Verse ravioli met koningsoesterzwam en coppa aubergine en spinazie
4,1
602 kcal
300 g groente
Vandaag op het menu: een heel snel bordje verse ravioli met overheerlijke smaken. De zoutige coppa, de stevige koningsoesterzwam, de zachtere aubergine én de spinazie. Geen saus zoals je gewend bent, maar goede ingrediënten hebben dat niet nodig in dit geval!

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 50 g Coppa Herkomst: Fumagalli
- 1 st Knoflookteen Herkomst: Irjimpa SL Demeter
- 100 g Koningsoesterzwam Herkomst: Paddenstoelenrijk
- 1 st Aubergine Herkomst: Almagro
- 200 g Spinazie Herkomst: Oegema
- 250 g Ravioli met ricotta Herkomst: bioverde
- 3 el Olijfolie
- 1 tl Gedroogde oregano
- snufje Zout en peper
Bereiding (20 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Bak de coppa in een droge bakpan op middelhoog vuur licht krokant. Schep uit de pan en leg op een keukenpapiertje.
- Pel en snipper de knoflook. Veeg de koningsoesterzwam schoon en snijd in plakjes. Was de aubergine en snijd in kleine stukken. Was de spinazie, laat uitlekken en snijd eventueel kleiner.
- Verhit de olijfolie in dezelfde bakpan en bak de aubergine, samen met de oesterzwam en de knoflook 3-4 minuten op hoog vuur. Zet het vuur zacht en laat een paar minuten garen. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Maak op smaak met peper, zout, gedroogde oregano en eventueel extra olijfolie.
- Breng intussen een ruime pan met water en een snuf zout aan de kook. Kook de ravioli in 3 minuten gaar en giet het water af.
- Meng de groente met de ravioli en serveer met de knapperige coppa.
TIP
Je kunt de coppa ook niet meebakken en aan het einde over het gerecht verdelen. 4,1
Meet hoe goed je eet
True price -24%
Groente + 138%
Vitaliteit + 26%
CO2 eq -50%
Water -16%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Specials, 9 maanden, Afvallen, Seizoen
Voedingswaarden
Per portieEnergie602 kcal
Koolhydraten45 g
Suiker7 g
Vet34 g
Verzadigd vet7 g
Eiwit24 g
Vezels9 g
Zout2.5 g
Allergenen informatie
Melk
Mosterd
Varken
Tarwe
Gluten
Lactose
Ei


