Verse truffelravioli met salie, burrata spruitjes en hazelnoten
4,6
698 kcal
320 g groente
Vandaag op het menu verse truffel ravioli met salieboter. Een Italiaanse klassieker en erg lekker door haar eenvoud. Salie heeft een heerlijke, kruidige smaak die doet denken aan de Mediterraanse keuken.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 400 g Spruitjes Herkomst: Bruinsma
- 2 st Prei Herkomst: Heerlijke oogst
- 250 g Verse ravioli Herkomst: Bioverde
- 0.5 st Verse salie Herkomst: Herbio
- 25 g Hazelnoten Herkomst: IDorganics
- 0.5 g Burrata Herkomst: Fattori degli alburni (let op: dierlijk stremsel)
- 1 el Olijfolie
- snufje Zout en peper
Bereiding (20 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Maak de spruitjes schoon door de onderkant en lelijke blaadjes te verwijderen en snijd in plakjes. Was de prei en snijd in stukjes. Verhit olie in een bakpan en roerbak de spruitjes en prei 8-10 minuten op een middelhoog vuur. Schud de pan regelmatig om en breng op smaak met zout en peper.
- Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook en kook de ravioli in 3 minuten beetgaar. Giet het water af. Voeg de ravioli toe aan de groenten (als ze gaar zijn).
- Hak de salie fijn en meng door de groente.
- Hak de hazelnoten grof. Schep de ravioli met de spruiten op een mooie schaal en strooi de hazelnoten erover en verdeel de burrata over het gerecht.
TIP
Geroosterde prei en spruitjes zijn ook heerlijk. Slechts 20 minuten in de oven en klaar zijn ze! 4,6
Meet hoe goed je eet
True price -39%
Groente + 154%
Vitaliteit + 58%
CO2 eq -75%
Water -24%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Specials, Seizoen, Variatie, Vegetarisch, Lekker snel, 9 maanden
Voedingswaarden
Per portieEnergie698 kcal
Koolhydraten57 g
Suiker11 g
Vet36 g
Verzadigd vet10 g
Eiwit27 g
Vezels17 g
Zout1.6 g
Allergenen informatie
Melk
Gluten
Tarwe
Ei
Noten
Lactose


