Traybake van aardappel en vergeten groenten met walnoten en geitenkaas
4,2
707 kcal
400 g groente

Vandaag leggen we alles op de bakplaat en laten we de oven het werk doen. Het meeste werk gaat zitten in het schoonmaken en snijden van de ingrediënten. Heerlijk met geurige rozemarijn en lekkere geitenkaas.
Bereiding (40 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Verwarm de oven voor op 200 ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Was of schil de aardappels, regenboogpeen en pastinaak. Snijd alles in kleine gelijke stukken. Pel de ui en snijd in halve partjes. Pel de knoflook.
- Snijd de verse rozemarijn klein. Doe alles in een ruime kom en meng met olie, zout en peper. Pers de knoflook erboven uit, spreid alles uit over de bakplaat en rooster 25-30 minuten in de voorverwarmde oven. Schep halverwege om en zet eventueel de laatste minuut de ovengrillstand aan.
- Verkruimel de geitenkaas en hak de walnoten grof. Strooi de geitenkaas en walnoten de laatste 5 minuten over de groenten en verwarm mee.
TIP
Kook de aardappels 10 minuten voordat je ze in de oven doet zodat ze sneller gaar worden.Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 500 g Aardappels, vastkokendHerkomst: E van de Vijver
- 300 g RegenboogpeenHerkomst: Smits v. ooijen
- 300 g PastinaakHerkomst: Arenosa
- 2 st UiHerkomst: TVA Organics
- 1 st KnoflookteenHerkomst: Proaco
- 0.5 st Verse rozemarijnHerkomst: Herbio
- 100 g Verse geitenkaas Herkomst: Bastiaansen
- 25 g WalnotenHerkomst: IDorganics
- 2 el Olie
- snufje Zout en peper
Meet hoe goed je eet
True price -19%
Groente+ 217%
Vitaliteit+ 37%
CO2eq -73%
Water -80%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Vegetarisch, Gezin, 9 maanden, Variatie, Seizoen, Glutenvrij
Voedingswaarden
Per portieEnergie707 kcal
Koolhydraten69 g
Suiker15 g
Vet37 g
Verzadigd vet12 g
Eiwit21 g
Vezels14 g
Zout1 g
Allergenen informatie
Noten
Melk
Lactose