Spaghetti met broccoli, tatsoi en karmasan
Nog geen reviews
824 kcal
325 g groente
Vandaag op het menu een lekkere spaghetti met romanesco en tatsoi. In plaats van Parmezaanse kaas, gebruiken we Karmasan van Charly's All is Fair. Karmasan is een heerlijke biologische en plantaardige variatie op strooikaas, met een lekkere hartige crunch. Het is gemaakt van zonnebloempitten, cashewnoten en amandelen. Perfect als topping op de spaghetti.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 1 st Broccoli Herkomst: Lexportia
- 200 g Doperwten Herkomst: Your Organic Nature
- 170 g Volkoren spaghetti Herkomst: La Bio Idea
- 50 g Tatsoi Herkomst: green specialties
- 100 g Tapenade zontomaat Herkomst: LeQrs
- 50 g Charly's Karmasan Herkomst: Charley's all is fair
- 1 el Bakolie
- snufje Zout en peper
Bereiding (25 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Breng een pan met een klein laagje water aan de kook. Was de broccoli, snijd de roosjes van de stronk en de stronk in dobbelsteentjes. Kook afgedekt 10 minuten.
- Laat de doperwten uitlekken en verwarm 5 minuten met de broccoli mee. Giet het water af en laat uitdampen.
- Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook. Kook de spaghetti in circa 10 minuten beetgaar en giet daarna het water af (vang een beetje kookvocht op).
- Spoel de tatsoi in een zeef onder de kraan en laat goed uitlekken.
- Meng de tapenade met een beetje pasta kookvocht door de spaghetti. Schep de broccoli, doperwten en de helft van de tatsoi erdoor en strooi de Karmasan erover. Garneer met de overgebleven tatsoi.
TIP
Ook erg lekker met olijven. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price -37%
Groente + 158%
Vitaliteit + 63%
CO2 eq -76%
Water + 37%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Vegetarisch, Eiwitrijk, Lactosevrij, Lekker snel, Vegan
Voedingswaarden
Per portieEnergie824 kcal
Koolhydraten80 g
Suiker14 g
Vet39 g
Verzadigd vet4 g
Eiwit31 g
Vezels21 g
Zout1.7 g
Allergenen informatie
Paprika
Peulvruchten
Noten
Tarwe
Gluten


