Snack: E-book Groentestengels met yoghurtdip
Nog geen reviews
105 kcal
0 g groente
Heb je weinig tijd en wil je een verantwoorde snack op tafel zetten? Dan is dit recept wat voor jou! Je snijd de groenten, mengt de ingrediënten voor het sausje en klaar is kees! Deze snack zit trouwens boordevol vitaminen.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 2 st Bleekselderij
- 0.5 st Komkommer
- 75 g Wortel
- 5 ml Yoghurt
- 2 st Knoflookteen
- 10 g Verse bieslook
- 2 el Citroensap
- snufje Zout en peper
Bereiding (10 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Was de bleekselderij stengels en snijd in de lengte doormidden. Snijd vervolgens in staafjes. Was de komkommer, verwijder de zaden en snijd in de lengte in vieren en vervolgens in staafjes. Schil de wortels en snijd in staafjes. Zet alle groentestaafjes in een mooi glas.
- Doe de yoghurt in een schaaltje. Pel de knoflook en pers erboven uit. Snijd de verse bieslook klein en roer door de yoghurt. Voeg citroensap toe en breng op smaak met peper en zout.
- Dip de groentestengels in de yoghurtsaus.
TIP
In plaats van yoghurtdip kun je de groenten ook dippen in hummus, groentespread of guacamole.
Ook lekker om paprika, cherrytomaatjes of andere groenten in te dippen. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price -29%
Groente -100%
Vitaliteit + 27%
CO2 eq -56%
Water -74%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Voedingswaarden
Per portieEnergie105 kcal
Koolhydraten11 g
Suiker8 g
Vet4 g
Verzadigd vet2 g
Eiwit4 g
Vezels4 g
Zout0.27 g
Allergenen informatie
Melk
Lactose
Selderij


