Snack: E-book Groentestengels met yoghurtdip

105 kcal
0 g groente

Heb je weinig tijd en wil je een verantwoorde snack op tafel zetten? Dan is dit recept wat voor jou! Je snijd de groenten, mengt de ingrediënten voor het sausje en klaar is kees! Deze snack zit trouwens boordevol vitaminen.

Snack: E-book

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
Zelf toevoegen
  • 2 st Bleekselderij
  • 0.5 st Komkommer
  • 75 g Wortel
  • 5 ml Yoghurt
  • 2 st Knoflookteen
  • 10 g Verse bieslook
  • 2 el Citroensap
  • snufje Zout en peper

Bereiding (10 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Was de bleekselderij stengels en snijd in de lengte doormidden. Snijd vervolgens in staafjes. Was de komkommer, verwijder de zaden en snijd in de lengte in vieren en vervolgens in staafjes. Schil de wortels en snijd in staafjes. Zet alle groentestaafjes in een mooi glas.
  2. Doe de yoghurt in een schaaltje. Pel de knoflook en pers erboven uit. Snijd de verse bieslook klein en roer door de yoghurt. Voeg citroensap toe en breng op smaak met peper en zout.
  3. Dip de groentestengels in de yoghurtsaus.
TIP
In plaats van yoghurtdip kun je de groenten ook dippen in hummus, groentespread of guacamole. Ook lekker om paprika, cherrytomaatjes of andere groenten in te dippen.
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price -29%
vegetablecounter
Groente -100%
vita-score
Vitaliteit + 27%
co2-reduction-score
CO2 eq -56%
water-reduction-score
Water -74%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd

Voedingswaarden

Per portie
Energie105 kcal
Koolhydraten11 g
Suiker8 g
Vet4 g
Verzadigd vet2 g
Eiwit4 g
Vezels4 g
Zout0.27 g
Allergenen informatie
Melk
Lactose
Selderij
nutriscore-A

Vergelijkbare recepten