Scrambled tofu met zongedroogde tomaatjes

481 kcal
0 g groente

Menno neemt voor zijn broden de allerbeste biologische ingredienten én de tijd. De desem bol spelt is gemaakt met 100% speltmeel. Zelfs de door Menno gemaakte desemcultuur is gemaakt met spelt. Spelt is een oude graansoort waar vele gezondsheidsvoordelen aan toegedicht worden. Wij vinden het vooral heel erg lekker!

Scrambled tofu

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 2 st Desembol Herkomst: van menno
  • 250 g Tofu naturel Herkomst: Prolaterre
  • 60 g Zongedroogde tomaten Herkomst: la bio idea
  • 4 tl Kerriepoeder Herkomst: Het blauwe huis
  • 50 g Spinazie Herkomst: Udea Snijderij
Zelf toevoegen
  • 1 el Olie

Bereiding (15 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC en bak de desembollen in 5-10 minuten krokant.
  2. Laat de tofu goed uitlekken en prak met een vork tot je grove kruimels krijgt.
  3. Snijd de zongedroogde tomaatjes in kleine stukken en schep door de tofu. Breng op smaak met kerriepoeder.
  4. Verhit olie in een bakpan en bak de tofu scrumble 5 minuten op middelhoog vuur. Was de spinazie en bak mee. Snijd het brood in plakken en beleg met de scrambled tofu.
TIP
Ook lekker met gebakken uiringen.
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price -32%
vegetablecounter
Groente -100%
vita-score
Vitaliteit + 17%
co2-reduction-score
CO2 eq -89%
water-reduction-score
Water -96%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
VeganVariatie9 maandenEiwitrijkVegetarischAfvallenLekker snelSeizoenLactosevrijGezin

Voedingswaarden

Per portie
Energie481 kcal
Koolhydraten56 g
Suiker4 g
Vet15 g
Verzadigd vet3 g
Eiwit36 g
Vezels3 g
Zout1.3 g
Allergenen informatie
Gluten
Tarwe
Sojabonen
nutriscore-A

Vergelijkbare recepten