Salade met kipfilet en peer en pestodressing

317 kcal
75 g groente

Zelfgemaakte vinaigrette geeft je salade net wat meer pit. Dit vormt de basis en wordt opgevuld met lekker zoete peer en kipfilet van St. Hendrick.

Salade met kipfilet en peer

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 150 g Sla melange Herkomst: proef
  • 1 st Peer
  • 45 g Kipfilet Herkomst: st hendrick
  • 30 g Pesto Herkomst: la bio idea
  • 0.5 st Citroen, sap Herkomst: Campisi
  • 10 g Zadenmix Herkomst: IDorganics
Zelf toevoegen
  • 2 el Olijfolie extra vierge
  • snufje Zout en peper

Bereiding (10 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Was de sla, laat goed uitlekken. Was of schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakken. Leg de peer en de kipfilet plakjes op de sla.
  2. Maak een dressing van de pesto, citroensap en olijfolie extra vierge.
  3. Schenk de dressing over de salade en bestrooi met de zadenmix.
TIP
Het is ook erg lekker om de peer te grillen.
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price -44%
vegetablecounter
Groente -40%
vita-score
Vitaliteit + 63%
co2-reduction-score
CO2 eq -77%
water-reduction-score
Water -65%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
GlutenvrijKoolhydraatbewustLactosevrijAfvallenSeizoenLekker snel

Voedingswaarden

Per portie
Energie317 kcal
Koolhydraten13 g
Suiker10 g
Vet25 g
Verzadigd vet4 g
Eiwit8 g
Vezels3 g
Zout0.9 g
Allergenen informatie
Kip
Noten
nutriscore-A

Vergelijkbare recepten