Salade met kipfilet en peer en pestodressing
Nog geen reviews
317 kcal
75 g groente
Zelfgemaakte vinaigrette geeft je salade net wat meer pit. Dit vormt de basis en wordt opgevuld met lekker zoete peer en kipfilet van St. Hendrick.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 150 g Sla melange Herkomst: proef
- 1 st Peer
- 45 g Kipfilet Herkomst: st hendrick
- 30 g Pesto Herkomst: la bio idea
- 0.5 st Citroen, sap Herkomst: Campisi
- 10 g Zadenmix Herkomst: IDorganics
- 2 el Olijfolie extra vierge
- snufje Zout en peper
Bereiding (10 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Was de sla, laat goed uitlekken. Was of schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakken. Leg de peer en de kipfilet plakjes op de sla.
- Maak een dressing van de pesto, citroensap en olijfolie extra vierge.
- Schenk de dressing over de salade en bestrooi met de zadenmix.
TIP
Het is ook erg lekker om de peer te grillen. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price -44%
Groente -40%
Vitaliteit + 63%
CO2 eq -77%
Water -65%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Glutenvrij, Koolhydraatbewust, Lactosevrij, Afvallen, Seizoen, Lekker snel
Voedingswaarden
Per portieEnergie317 kcal
Koolhydraten13 g
Suiker10 g
Vet25 g
Verzadigd vet4 g
Eiwit8 g
Vezels3 g
Zout0.9 g
Allergenen informatie
Kip
Noten


