Maaltijdsalade met burrata en coppa en krokant brood
4,3
649 kcal
270 g groente
Vandaag een verrukkelijke salade met twee bijzondere ingrediënten: burrata en Coppa. Burrata is een super romige kaas, gemaakt van verse buffelmelk room en vervolgens geproduceerd volgens eeuwenoude tradities van kaas maken. Coppa is vlees afkomstig van de varkensnek, een ware delicatesse uit Italië.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 1 st Sjalot Herkomst: Lukassen
- 1 st Groene eikenbladsla Herkomst: de Eerste
- 200 g Cherry tomaten Herkomst: Agrologica
- 1 st Courgette Herkomst: Amapianetasi
- 1 st Meergranen stokbroodje Herkomst: Van der Westen
- 70 g Coppa Herkomst: Fumagalli
- 100 g Burrata Herkomst: Fattori degli alburni (let op: dierlijk stremsel)
- 3 el Olijfolie
- 2 el (Balsamico)azijn
- snufje Zout en peper
Bereiding (15 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Pel en snipper de sjalot. Was de slabladeren, laat heel goed uitlekken en snijd of scheur klein. was de tomaatjes en halveer ze. Besprenkel met olijfolie extra vierge en balsamicoazijn en hussel alles door elkaar een in sla kom.
- Was de courgette en snijd in blokjes. Verhit olie in een bakpan en bak de courgette op een hoog vuur lichtbruin. Kruid met zout en peper. Schep uit de pan en laat afkoelen. Schep daarna door de salade.
- Snijd het brood in blokjes, plakken of stroken. Verhit olie in de bakpan van de courgette en bak het brood knapperig. Kruid met zout en peper.
- Scheur de coppa in stukken en verdeel samen met de burrata over de salade. Heerlijk met het krokante brood erbij.
TIP
Je kunt het brood ook afbakken in de oven of in je broodrooster.4,3
Meet hoe goed je eet
True price -26%
Groente + 114%
Vitaliteit + 28%
CO2 eq -44%
Water -43%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Specials, Seizoen, Lekker snel, Variatie, Eiwitrijk, Gezin, Afvallen
Voedingswaarden
Per portieEnergie649 kcal
Koolhydraten53 g
Suiker9 g
Vet34 g
Verzadigd vet11 g
Eiwit30 g
Vezels8 g
Zout2.6 g
Allergenen informatie
Varken
Melk
Tarwe
Gluten
Lactose


