Omelet-wrap met groenten walnoten en geitenkaas
Nog geen reviews
457 kcal
150 g groente
Je kunt een groente omelet op verschillende manieren bereiden. Zo kun je de losgeklopte eieren over de groenten gieten en in zijn geheel bakken of je kunt de omelet eerst bakken en later vullen met groenten. In dit gerecht bakken we eerst de omelet, beleggen deze daarna met de groenten en rollen hem vervolgens op als een wrap. Deze omelet wrap is niet alleen super lekker en gezond, maar ziet er ook nog eens heel leuk uit.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 4 st Ei Herkomst: 't paradijs
- 100 g Kastanjechampignons Herkomst: Paddenstoelenrijk
- 1 st Knoflookteen Herkomst: Irjimpa SL Demeter
- 200 g Italiaanse roerbakgroenten Herkomst: Snijderij Udea
- 25 g Walnoten Herkomst: IDorganics
- 50 g Geitenkaas Herkomst: Bastiaansen
- 2 el Bakolie
- 1 tl Paprikapoeder
- snufje Zout en peper
Bereiding (15 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Klop de eieren los in een kom. Verhit olie in een bakpan bak per persoon een omelet. Breng op smaak met paprikapoeder, zout en peper.
- Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper de knoflook. Verhit olie in een andere bakpan en bak de knoflook, roerbakgroenten en champignons 5 minuten op een middelhoog vuur.
- Hak de walnoten grof. Leg de omeletten op een bord en schep de groenten erop. Verbrokkel de geitenkaas erover, maak af met de walnoten en rol de omeletten op als een wrap.
TIP
Ook erg lekker met peterselie. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price -34%
Groente + 19%
Vitaliteit + 37%
CO2 eq -65%
Water -70%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Afvallen, Koolhydraatbewust
Voedingswaarden
Per portieEnergie457 kcal
Koolhydraten6 g
Suiker5 g
Vet38 g
Verzadigd vet10 g
Eiwit20 g
Vezels3 g
Zout0.7 g
Allergenen informatie
Noten
Ei
Paprika
Lactose
Melk


