Kwarkbollen met walnoten en cranberries
Nog geen reviews
737 kcal
0 g groente
Kwarkbollen zijn heerlijk voor een snel en eiwitrijk ontbijtje of lunch. Je bakt er meerdere zodat je er de hele week plezier van hebt. Bewaar ze in een afgesloten bakje. Ze zijn ook lekker als tussendoortje.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 50 g Gedroogde cranberries Herkomst: horizon
- 25 g Walnoten Herkomst: IDorganics
- 250 g Volle kwark Herkomst: Weerribben
- 2 st Eieren Herkomst: 't paradijs
- 200 g Bloem Herkomst: Windkorenmolen De Vlijt
- 1 el Olijfolie
- 1 tl Bakpoeder
Bereiding (25 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Verwarm de oven voor op 180 ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Laat de cranberries even wellen in lauw water. Giet het water dan weg en knijp ze goed uit. Hak de walnoten grof. Meng de kwark met de eieren, bloem, olie, cranberries, walnoten, bakpoeder en een snuf zout.
- Maak met je hand 8 bolletjes (het deeg is plakkerig maar dat hoort zo) en bak in 25 minuten gaar.
TIP
Ook lekker met rozijnen, blauwe bessen of stukjes appel. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price -31%
Groente -100%
Vitaliteit + 28%
CO2 eq -64%
Water -74%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Lekker snel, Variatie, Vegetarisch, Gezin, Eiwitrijk
Voedingswaarden
Per portieEnergie737 kcal
Koolhydraten82 g
Suiker9 g
Vet31 g
Verzadigd vet11 g
Eiwit30 g
Vezels5 g
Zout1 g
Allergenen informatie
Sulfiet
Gluten
Lactose
Ei
Melk
Tarwe


