Keto Oosterse gehaktballetjes met paksoi ! Weinig koolhydraten
3,9
568 kcal
250 g groente
KETOGEEN Het korianderplantje komt van onze Belgische leverancier Herbio. Naast de 'normale' kruiden zoals bieslook, basilicum en munt telen zij ook hele bijzondere soorten. Thaise basilicum, chocolade munt en een drop plantje om maar een paar voorbeelden te noemen. En dat allemaal op Belgische bodem! Let op dit is een ketogeen recept: hoog in vet, laag in koolhydraten.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 2 st Rode ui Herkomst: TVA Organics
- 0.5 st Verse koriander Herkomst: Herbio
- 200 g Rundergehakt Herkomst: Future Food Group
- 1 st Paksoi Herkomst: Puur Origine
- 0.5 bakje Taugé
- 25 g Pinda's Herkomst: IDorganics
- 1 tl Sambal
- 3 el (Sesam)olie
- 2 el Sojasaus
- snufje Zout en (chili)peper
Bereiding (20 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Pel de ui en snijd in partjes. Snijd de koriander klein. Kneed een deel van de koriander, sambal, peper en zout door het gehakt en rol per persoon 2 of 3 gehaktballetjes. Verhit olie in een wok of ruime bakpan en bak de ui en gehaktballetjes 5 minuten.
- Was intussen de paksoi en snijd in repen (houd het witte en groene deel van elkaar gescheiden). Spoel de taugé in een zeef onder de kraan.
- Bak de paksoi stelen en taugé 5 minuten met het vlees mee. Voeg dan het paksoi blad toe en bak nog 3 minuten. Breng op smaak met sojasaus.
- Verdeel alles over borden, bestrooi met pinda's en de rest van de koriander.
TIP
Heb je nog restjes groenten in huis? Snijd klein en roerbak lekker mee. 3,9
Meet hoe goed je eet
True price -25%
Groente + 98%
Vitaliteit + 29%
CO2 eq -34%
Water -35%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Koolhydraatbewust, Ketogeen
Voedingswaarden
Per portieEnergie568 kcal
Koolhydraten10 g
Suiker7 g
Vet46 g
Verzadigd vet11 g
Eiwit26 g
Vezels8 g
Zout1.7 g
Allergenen informatie
Rund
Pinda's
Peulvruchten
Koriander


