Knäckebrod met dadelpasta en gegrild fruit

492 kcal
0 g groente

Maak zelf je dadelpasta: Schenk 180 milliliter kokend water over de 150 gram dadels en laat ze 10 minuten staan om zachter te laten worden. Mix in een blender de dadels met het water tot een gladde pasta. Bewaar de dadelpasta in de koelkast (tot ongeveer 3 maanden).

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 125 g Knäckebröd volkoren Herkomst: Your Organic Nature
  • 2 st Fruit van het seizoen Herkomst: Santana
  • 20 g Vegan margarine Herkomst: Your Organic Nature
  • 80 g Dadelpasta Herkomst: Horizon
  • 15 g Zonnebloempitten Herkomst: Your Organic Nature

Bereiding (10 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Kies fruit uit het fruitpakket en snijd het fruit in plakjes. Verwarm een grillpan en gril de plakjes totdat er mooie grillstrepen ontstaan. Als je geen grillpan hebt kun je het fruit ook gewoon bakken in een bakpan.
  2. Besmeer het knäckebröd met vegan margarine. Smeer de dadelpasta op het knäckebröd en beleg met het gegrild fruit. Strooi als laatste de zonnebloempitten erover.
TIP
Je kan ook gember en citroen toevoegen aan de dadelpasta.
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price
vegetablecounter
Groente -100%
vita-score
Vitaliteit
co2-reduction-score
CO2 eq
water-reduction-score
Water
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Vegan

Voedingswaarden

Per portie
Energie492 kcal
Koolhydraten77 g
Suiker33 g
Vet14 g
Verzadigd vet3 g
Eiwit7 g
Vezels15 g
Zout0.9 g
Allergenen informatie
Gluten
Tarwe

Vergelijkbare recepten