Keto Slawrap met gehakt en avocado ! Weinig koolhydraten
3,7
646 kcal
260 g groente
KETOGEEN Vandaag maken we een lekker gerecht met een gevulde slawrap. We gebruiken ijsbergsla als bakje en vullen deze met gehakt, tomaat en avocado. Tip: Haal de avocado uit de zak en laat verder rijpen op je fruitschaal. Let op dit is een ketogeen gerecht: hoog in vet en laag in koolhydraten.

Biologische ingrediƫnten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 2 st Sjalot Herkomst: Lukassen
- 100 g Tomaat Herkomst: Organic Brothers
- 200 g Rundergehakt Herkomst: Future Food Group
- 75 g Geraspte oude kaas Herkomst: Kaandorp
- 0.5 st IJsbergsla Herkomst: Puur Origine
- 1 st Avocado Herkomst: Befair
- 1 el Olie
- 2 tl Mosterd
- 1 el Azijn
- snufje Zout en peper
Bereiding (25 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Pel en snipper de sjalot. Was de tomaat en snijd klein. Verhit olie in een bakpan en bak de sjalot met het gehakt en de tomaat 5 minuten. Roer de 3/4 van de geraspte kaas erdoor en breng op smaak met zout en peper.
- Was intussen de sla, verwijder een aantal kleine, mooie bladeren en leg deze apart om later als een bakje te gebruiken (het is even een gepriegel om de slablaadjes netjes los te maken). Snijd de rest van de sla klein en meng met een dressing van mosterd, olie, azijn, zout en peper.
- Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en snijd in stukjes. Hussel door de salade.
- Vul de slabladeren met de salade, het gehakt en de groenten. Strooi tenslotte de overgebleven kaas erover.
TIP
Lekker met wat mayonaise of ketchup.3,7
Meet hoe goed je eet
True price -15%
Groente + 106%
Vitaliteit + 28%
CO2 eq
Water + 29%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Koolhydraatbewust, Ketogeen
Voedingswaarden
Per portieEnergie646 kcal
Koolhydraten8 g
Suiker5 g
Vet53 g
Verzadigd vet18 g
Eiwit33 g
Vezels6 g
Zout1.5 g
Allergenen informatie
Rund
Melk