Keto open sandwich met eiersalade ! Weinig koolhydraten

458 kcal
0 g groente

KETOGEEN Voor deze open sandwich gaan we vandaag niet voor normaal brood, maar voor een koolhydraatarm brood. Dit brood is gemaakt van lijnzaad, zonnebloempitten en karwijzaad, dus het zit boordevol gezonde vetten en heeft weinig koolhydraten. Daarom is het perfect voor een ketogene leefstijl.

Keto open sandwich met eiersalade

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 4 st Eieren Herkomst: 't paradijs
  • 100 g Glutenvrij brood keto lijnzaad Herkomst: Dillon Organic
  • 1 st Sjalot Herkomst: Lukassen
  • 5 g Verse bieslook Herkomst: Herbio
  • 2 ml Mayonaise Herkomst: Tons Mosterd
  • 1 g Mosterd Herkomst: van ton
  • 1 tl Kerriepoeder Herkomst: Het blauwe huis
Zelf toevoegen
  • 0.5 tl Paprikapoeder
  • snufje Zout en peper

Bereiding (15 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Breng een steelpan met water aan de kook en kook de eieren in 8 minuten hard. Laat daarna de eieren schrikken onder de koude kraan. Pel de eieren en prak ze met een vork fijn.
  2. Snijd per persoon twee sneetjes van het keto brood en rooster deze in een broodrooster of in een pan.
  3. Pel en snipper ondertussen de sjalot. Snijd de bieslook klein. Meng de eieren, sjalot, mayonaise, mosterd, kerriepoeder, paprikapoeder en de helft van de bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Beleg de sneetjes brood met de eiersalade en garneer met de bieslook.
TIP
De eiersalade is ook lekker op een (koolhydraatarme) cracker of toastje.
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price -20%
vegetablecounter
Groente -100%
vita-score
Vitaliteit + 8%
co2-reduction-score
CO2 eq -56%
water-reduction-score
Water -40%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
KetogeenKoolhydraatbewust

Voedingswaarden

Per portie
Energie458 kcal
Koolhydraten9 g
Suiker2 g
Vet38 g
Verzadigd vet6 g
Eiwit17 g
Vezels7 g
Zout1.2 g
Allergenen informatie
Paprika
Mosterd
Ei
nutriscore-A

Vergelijkbare recepten