Keto gemengde vis in kokossaus met sperziebonen ! Weinig koolhydraten

590 kcal
280 g groente

KETOGEEN Paksoi is een langwerpige open bladsoort en familie van de Chinese kool. Paksoi heeft grote donkergroene bladeren en knapperige witte stelen en nerven. De smaak is heel mild, maar iets pittiger dan andere koolsoorten. Paksoi is een 'allemans' vriend en erg lekker om te roerbakken en wokken, stoven of bakken, in stamppot en salades. Deze groente zit boordevol vitamines en mineralen. Let op dit is een ketogeen gerecht: hoog in vet en laag in koolhydraten.

Keto gemengde vis in kokossaus met sperziebonen

Biologische ingrediƫnten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 100 g Sperziebonen Herkomst: Procam
  • 1 st Ui Herkomst: TVA Organics
  • 1 st Knoflookteen Herkomst: Proaco
  • 1 st Paksoi Herkomst: Puur Origine
  • 2 tl Gember, rasp Herkomst: Befair
  • 200 ml Kokosmelk Herkomst: Amaizin
  • 200 g Gemengde vis Herkomst: Fish and more
Zelf toevoegen
  • 3 el Bakolie
  • 2 tl Kerriepoeder
  • 100 ml Groentebouillon
  • 2 snufje Zout en (chili)peper

Bereiding (25 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Was de sperziebonen, snijd de puntjes eraf en halveer ze. Pel en snipper de ui en de knoflook. Was de paksoi en snijd in reepjes, houd daarbij het groene en witte deel gescheiden.
  2. Verhit olie in een ruime hapjespan. Fruit de ui en knoflook 2 minuten. Bak het witte deel van de paksoi en de sperziebonen mee. Schil de gember en rasp dit boven de pan. Breng op smaak met kerriepoeder, zout en (chili)peper.
  3. Schenk de kokosmelk en de bouillon erbij en kook 10-15 minuten op een laag vuur. Voeg het groene deel van de paksoi en de gemengde vis toe en kook 5 minuten zachtjes mee.
  4. Serveer de gemengde vis met saus en groenten in diepe borden.
TIP
Lekker met citroen- of limoensap en rode peper.
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price -21%
vegetablecounter
Groente + 122%
vita-score
Vitaliteit + 32%
co2-reduction-score
CO2 eq -59%
water-reduction-score
Water + 80%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
KetogeenKoolhydraatbewust

Voedingswaarden

Per portie
Energie590 kcal
Koolhydraten13 g
Suiker6 g
Vet48 g
Verzadigd vet21 g
Eiwit24 g
Vezels6 g
Zout1.1 g
Allergenen informatie
Peulvruchten
Vis
nutriscore-A

Vergelijkbare recepten