Hutspot met gemarineerde seitan -

Nog geen reviews
0 g groente

Bereiding (30 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Breng een pan ruim water aan de kook.
  2. Pel de ui en snijd in halve ringen.
  3. Schil de wortel en snijd in blokjes.
  4. Kook de aardappelen met de ui en wortel in de pan water. Voeg de bouillon toe en kook in 25 minuten gaar.
  5. Was de bladpeterselie, laat uitlekken en hak grof.
  6. Snijd de sitan in blokjes en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  7. Giet de aardappelen af, pureer en voeg crème fraîche toe. Breng op smaak met zout en peper en bladpeterselie.
  8. Serveer de hutspot met de gebakken seitan.
TIP

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 400 g WortelHerkomst: Greenorganics
  • 1 st UiHerkomst: TVA Organics
  • 400 g Aardappels, kruimigHerkomst: E van de Vijver
  • 200 g Seitan naturel in marinadeHerkomst: machandal
  • 125 ml Crème fraîcheHerkomst: Weerribben Zuivel
  • 10 g PeterselieHerkomst: Herbio
Zelf toevoegen
  • 1 st Groentebouillontablet (GV)
  • snufje Zout en peper

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price
vegetablecounter
Groente -100%
vita-score
Vitaliteit
co2-reduction-score
CO2 eq
water-reduction-score
Water
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd

Voedingswaarden

Per portie
Allergenen informatie

Vergelijkbare recepten