Hutspot met gemarineerde seitan -
Nog geen reviews
0 g groente
Bereiding (30 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Breng een pan ruim water aan de kook.
- Pel de ui en snijd in halve ringen.
- Schil de wortel en snijd in blokjes.
- Kook de aardappelen met de ui en wortel in de pan water. Voeg de bouillon toe en kook in 25 minuten gaar.
- Was de bladpeterselie, laat uitlekken en hak grof.
- Snijd de sitan in blokjes en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet de aardappelen af, pureer en voeg crème fraîche toe. Breng op smaak met zout en peper en bladpeterselie.
- Serveer de hutspot met de gebakken seitan.
TIP
Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 400 g WortelHerkomst: Greenorganics
- 1 st UiHerkomst: TVA Organics
- 400 g Aardappels, kruimigHerkomst: E van de Vijver
- 200 g Seitan naturel in marinadeHerkomst: machandal
- 125 ml Crème fraîcheHerkomst: Weerribben Zuivel
- 10 g PeterselieHerkomst: Herbio
- 1 st Groentebouillontablet (GV)
- snufje Zout en peper
Meet hoe goed je eet
True price
Groente -100%
Vitaliteit
CO2 eq
Water
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Voedingswaarden
Per portieAllergenen informatie