Groentebrood van courgette met komijn kaas
Nog geen reviews
384 kcal
40 g groente
Deze kaas met komijn van Bastiaansen heeft de kenmerkende, iets nootachtige smaak van komijnzaadjes! De kaas wordt gemaakt van melk van Nederlandse koeien en is vegetarisch gestremd. Lekker in combinatie met groentebrood van courgette. Dit brood kun je bewaren in de koelkast en is lekker als bijgerecht bij bijvoorbeeld soep.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 0.5 st Courgette Herkomst: Amapianetasi
- 2 st Ei Herkomst: 't paradijs
- 150 g Amandelmeel Herkomst: Horizon
- 75 g Plakjes kaas komijn
- 2 tl Bakpoeder
- 1 el Olijfolie
- snufje Zout en peper
Bereiding (50 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Verwarm de oven voor op 200 °C en vet een cakeblik in.
- Was de courgette en snijd in hele kleine stukjes of rasp grof.
- Meng de courgette met de eieren, amandelmeel, bakpoeder en olie. Breng op smaak met zout en peper.
- Schenk of schep het mengsel in het cakeblik en bak het groentebrood in 45 minuten gaar in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen in het cakeblik.
- Snijd het courgettebrood in plakken en beleg met plakjes komijn kaas.
TIP
Lekker met verse rozemarijn. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price + 34%
Groente -68%
Vitaliteit + 27%
CO2 eq -61%
Water + 864%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Afvallen, Variatie, Vegetarisch, Koolhydraatbewust, Glutenvrij, Eiwitrijk, 9 maanden
Voedingswaarden
Per portieEnergie384 kcal
Koolhydraten6 g
Suiker3 g
Vet32 g
Verzadigd vet10 g
Eiwit18 g
Vezels2 g
Zout1 g
Allergenen informatie
Noten
Ei
Melk
Lactose


