Glutenvrije pasta met roerbakgroenten Légumaise en knapperige salami
Nog geen reviews
703 kcal
200 g groente
Wij zijn dol op makkelijke en snelle gerechten en daarom staat er vandaag een supersnelle pasta op het menu met Légumaises. Légumaises zijn lekkere en gezonde groentesauzen zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen of smaakversterkers. De sauzen zijn ideaal voor mensen die een supersnelle (gezonde) maaltijd willen bereiden. De Légumaise rode paprika-tijm is van nature bron van Vitamine C en foliumzuur en rijk aan omega-3 vetzuren. 'Inspired by Ralph Moorman'

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 170 g Pasta (GV) Herkomst: DO IT
- 100 g Légumaise Herkomst: Ekomenu, Frank Fol
- 400 g Italiaanse roerbakgroenten Herkomst: Snijderij Udea
- 50 g Salami Herkomst: st Hendrick
- 2 el Olie
- 1 tl Italiaanse kruiden
- snufje Zout en peper
Bereiding (15 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook. Kook de glutenvrije penne in 8 minuten beetgaar en giet daarna het water af. Schep de Légumaise door de pasta en zet afgedekt opzij.
- Verhit intussen olie in een wok of ruime bakpan en roerbak de gesneden groenten 5-7 minuten op een hoog vuur. Breng op smaak met Italiaanse kruiden, zout en peper.
- Snijd de salami in smalle reepjes. Verhit een droge bakpan en bak de salami in 2 minuten krokant.
- Serveer de penne met Légumaise en de knapperige groenten. Maak af met de krokante salami en een sliert olijfolie extra vierge.
TIP
Heb je Légumaise over? Dit is ook erg lekker op een toastje of als groente dip tijdens een borrel. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price -25%
Groente + 59%
Vitaliteit + 12%
CO2 eq -69%
Water -58%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Glutenvrij, Lactosevrij
Voedingswaarden
Per portieEnergie703 kcal
Koolhydraten78 g
Suiker8 g
Vet36 g
Verzadigd vet6 g
Eiwit14 g
Vezels8 g
Zout2.1 g
Allergenen informatie
Mais
Rund
Varken
Selderij
Paprika
Koriander


