Frozen kwark reep met pinda's ! Weinig koolhydraten
Nog geen reviews
371 kcal
0 g groente
Fris en snel! De frozen yoghurt reep is ideaal voor als je haast hebt 's ochtends of wat langer in je bed wilt blijven liggen. Je maakt in één keer een batch voor de hele week.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 2 el Pindakaas Herkomst: Terrasana
- 25 g Pinda's Herkomst: Horizon
- 200 g Volle kwark Herkomst: Weerribben
- 20 g Chiazaad Herkomst: your organic nature
- 2 tl Kaneelpoeder
Bereiding (15 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Verwarm de pindakaas een paar minuten in een pannetje totdat het vloeibaar is. Hak de pinda's grof.
- Meng de kwark, pinda's, chiazaad en de kaneelpoeder en schep het in een bakvorm of kleine ovenschaal. Giet de pindakaas eroverheen en meng het een beetje, zodat er pindakaas swirls ontstaan. Strooi een beetje chiazaad, pinda's en kaneelpoeder over de bovenkant voor garnering. Laat minimaal 3 uur opstijven in de vriezer.
- Laat een beetje afkoelen, zodat je de frozen kwark uit de vorm kunt halen. Snijd met een scherp mes in repen. De repen kun je in de vriezer bewaren en voor het eten even 10 minuten laten ontdooien.
TIP
De frozen yoghurt reep is ook lekker met andere soorten noten en notenpasta's. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price -27%
Groente -100%
Vitaliteit + 28%
CO2 eq -60%
Water -26%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Ketogeen
Voedingswaarden
Per portieEnergie371 kcal
Koolhydraten10 g
Suiker6 g
Vet28 g
Verzadigd vet9 g
Eiwit18 g
Vezels7 g
Zout0.3 g
Allergenen informatie
Lactose
Pinda's
Melk


