Frisse bonensalade met verse kruiden en roggebrood
Nog geen reviews
539 kcal
75 g groente
Zin in iets makkelijks? Deze bonensalade met verse kruiden is snel gemaakt en zit boordevol smaak.
Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 200 g Boterbonen Herkomst: La Bio Idea
- 170 g Kikkererwten Herkomst: Machandel
- 160 g Linzen Herkomst: Machandel
- 150 g Groenten van het seizoen Herkomst: Bruinsma
- 0.5 st Verse koriander Herkomst: Herbio
- 0.5 st Verse Thaise basilicum Herkomst: Herbio
- 3 st Volkoren roggebrood Herkomst: Your Organic Nature
- 20 g Vegan margarine Herkomst: Your Organic Nature
- 2 el Olijfolie
- snufje Zout en peper
Bereiding (15 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Spoel de boterbonen, kikkererwten en linzen onder de kraan en laat uitlekken. Kies groenten uit het groentepakket die. Was de groenten en snijd klein.
- Maak een dressing voor de bonensalade, met bijvoorbeeld olijfolie, azijn, ahornsiroop, mosterd, zout en peper. Voeg lekker veel verse koriander en Thaise basilicum toe aan de dressing.
- Besmeer het roggebrood met de vegan margarine en serveer de bonensalade ernaast.
TIP
Je kan ook een warme bonensalade maken door de groenten eerst te bakken en vervolgens de bonen kort mee te verwarmen. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price -33%
Groente -40%
Vitaliteit + 60%
CO2 eq -82%
Water + 97%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Vegan
Voedingswaarden
Per portieEnergie539 kcal
Koolhydraten57 g
Suiker4 g
Vet27 g
Verzadigd vet5 g
Eiwit22 g
Vezels22 g
Zout1.6 g
Allergenen informatie
Tarwe
Peulvruchten
Gluten
Koriander


