Boterham met hummus, zelfgemaakte tortillachips en yoghurt-koriander dip
Nog geen reviews
522 kcal
25 g groente
Een boterham met romige hummus en krokante zelfgemaakte tortillachips. Serveer het met een frisse koriander-yoghurtdip voor een perfect balans tussen hartig, kruidig en fris.
Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 2 st Tortilla wraps extra vezels Herkomst: Amaizin
- 100 g Desembrood meerzaden Herkomst: Vanmenno
- 10 g Vegan margarine Herkomst: Your Organic Nature
- 85 g Hummus mango curry Herkomst: Florentin
- 50 g Waterkers Herkomst: Klispoel
- 15 g Zonnebloempitten Herkomst: Your Organic Nature
- 100 ml Soja yoghurt Herkomst: sojade
- 0.5 st Limoen Herkomst: Fair trasa
- 0.5 st Verse koriander Herkomst: Herbio
- 1 el Olijfolie
- snufje Zout en peper
Bereiding (15 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Verwarm de oven voor op 200 ºC en zorg dat de oven goed heet is. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Snijd de wraps in driehoekjes en meng met olijfolie, kruiden, zout en peper. Bak 4 minuten in de oven en draai halverwege om.
- Snijd per persoon één snee brood af en verwarm eventueel in een broodrooster. Besmeer met margarine en hummus en beleg verder met waterkers en zonnebloempitten.
- Voor de yoghurt-koriander dip meng je yoghurt met limoensap en -rasp, kleingesneden koriander, zout en peper.
- Serveer de boterhammen met de zelfgemaakte tortillachips en de yoghurt-koriander dip erbij.
TIP
Houd je van pit? Voeg dan wat chilivlokken toe aan de yoghurt-korianderdip. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price -33%
Groente -80%
Vitaliteit + 38%
CO2 eq -73%
Water -33%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Vegan
Voedingswaarden
Per portieEnergie522 kcal
Koolhydraten50 g
Suiker6 g
Vet28 g
Verzadigd vet5 g
Eiwit15 g
Vezels6 g
Zout1.7 g
Allergenen informatie
Paprika
Peulvruchten
Koriander
Sesamzaad
Gluten
Tarwe


