Bananensplit met pindakaas en kwark en chiazaadjes

393 kcal
0 g groente

KOOLHYDRAATBEWUST Een toetje als ontbijt, dat kan! Een bananensplit wordt gemaakt van vanille-ijs, chocola en banaan. Voor dit recept gebruiken we volle kwark. Deze heeft een stevige, romige structuur en is friszuur van smaak. De kwark is rijk aan eiwitten en vormt een heerlijke basis voor een ontbijt.

Bananensplit met pindakaas en kwark

Biologische ingrediƫnten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 2 st Banaan Herkomst: udea
  • 250 g Volle kwark Herkomst: Weerribben
  • 20 g Chiazaad Herkomst: your organic nature
  • 2 el Pindakaas Herkomst: Terrasana
  • 100 g Blauwe bessen en frambozen Herkomst: proef
Zelf toevoegen

Bereiding (0 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Halveer de bananen in de lengte, leg de helften op een bord en verdeel de kwark erover.
  2. Verwarm de pindakaas en 'drizzle' over de banaan. Bestrooi met chiazaad en het fruit.
TIP
Gebruik een kleine banaan en varieer eventueel met seizoensfruit.
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price -37%
vegetablecounter
Groente -100%
vita-score
Vitaliteit + 54%
co2-reduction-score
CO2 eq -50%
water-reduction-score
Water -50%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
9 maandenGlutenvrijKoolhydraatbewustVegetarisch

Voedingswaarden

Per portie
Energie393 kcal
Koolhydraten33 g
Suiker27 g
Vet20 g
Verzadigd vet9 g
Eiwit14 g
Vezels7 g
Zout0.2 g
Allergenen informatie
Lactose
Melk
nutriscore-A

Vergelijkbare recepten