Bananenpannenkoekjes met blauwe bessen

366 kcal
0 g groente

Pannenkoeken zijn lekker, maar bananenpannenkoeken zijn misschien nog wel lekkerder! De banaan geeft de pannenkoek een lekkere zoete smaak en je krijgt zo een extra portie fruit binnen. Heerlijk met de blauwe bessen, aardbeien of ander zacht fruit als frambozen.

Bananenpannenkoekjes

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 4 st Ei Herkomst: 't paradijs
  • 2 st Banaan Herkomst: udea
  • 125 g Blauwe bessen Herkomst: proef
Zelf toevoegen
  • 2 el Bakolie

Bereiding (20 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Klop de eieren los. Prak de banaan en schep dit door het ei-mengsel.
  2. Verhit olie in een bakpan. Schep een dunne laag van het beslag in de pan en bak de pannenkoekjes goudbruin.
  3. Was de blauwe bessen en strooi over de pannenkoekjes.
TIP
Het is ook erg lekker om een eetlepel cacaopoeder door het beslag te roeren.
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price -40%
vegetablecounter
Groente -100%
vita-score
Vitaliteit + 41%
co2-reduction-score
CO2 eq -93%
water-reduction-score
Water -90%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
GezinAfvallen9 maandenLactosevrijVariatieGlutenvrijKoolhydraatbewustVegetarisch

Voedingswaarden

Per portie
Energie366 kcal
Koolhydraten22 g
Suiker18 g
Vet24 g
Verzadigd vet6 g
Eiwit14 g
Vezels2 g
Zout0.4 g
Allergenen informatie
Ei
nutriscore-A

Vergelijkbare recepten